2011. május. 04. 08:01

Allplan 2011-1: Új funkciók a síkkezelőben

Címkék: allplan síkkezelő síkmodell allplan 2011 1 újdonság

Szükséged lett volna már munka közben a síkmodell adataira, hogy tud melyik szintet milyen magasságra állítottad be? Vagy felvázolod papírra az épület síkmodelljét? Igen, akkor használd az Allplan 2011-1 új lehetőség.

Az újdonságok dokumentációból:

 

Síkkezelő: Új gombok a grafika mentéséhez és nyomtatásához

Új az 2011-1-ben

Számos Allplan felhasználó kézzel vázolja fel magának az egyes projektek síkbeosztását; így munka közben mindig rendelkezésére áll egy áttekintés ahhoz, hogy melyik síkhoz kell az adott építőelemet hozzákapcsolni.

A kézi rajzra többé már nincs szükség. Több felhasználónk kérésének eleget téve két új gombot illesztettünk be a Síkkezelő párbeszédpanel keretére:

  • Síkmodell grafika exportálása bmp formátumba gomb elmenti a síkmodell grafikát bmp formátumba és megnyitja az alapértelmezett képszerkesztő programban (pl. MS Paint). A grafikát ezután pl. beszúrhatja egy Word dokumentumba.

  • Nyomtatás ... gomb megnyitja a Windows nyomtatás párbeszédpanelét. Itt kiválaszthat egy nyomtatót és kinyomtathatja a síkmodell grafikát.

Úgy gondolom a fentieket nagyon nem érdemes tovább ragozni. A nyomtatást itt érheted el.

Mellette találod a BMP formátumba való mentést.

Az általam választott síkmodellről ezt a fájlt mentette.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr912861296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása