2011. augusztus. 30. 11:23

2011-1-4: PDF export vasalási tervről

Címkék: vasalás allplan allplan 2011 frissítés vas kivonat

Az Allplan 2011 korábbi verzióiban a Tervösszeállítás, plottolás / PDF adatok exportálásában volt egy apró hiba a zárt köracél kengyelek megjelenítésében, melyet a 2011-1-4 verzióban javítottak. Ez olvasható a www.nazca.hu oldalon is:

 

Köracélvasalás

Zárt kengyelek kengyelkampói ismét teljes egészében lesznek ábrázolva PDF exportálásnál a nyomtatási képből.

 

Mikor jelentkezett ez a hiba?

Ha a vasakat dupla vonallal és kitöltéssel szeretted volna megjeleníteni, amit az Eszközök menü, Beállítások funkciójában a Vasalás/Ábrázolás oldalon, a Köracél részben találsz:

A fenti beállítás azt jelenti, hogy M 1:100 méretaránytól (pl.: M 1:100, 1:50, ...) a köracél kontúrja jelenik meg és a kitöltéssel ábrázolja.

Továbbá a tervszerkesztésben a PDF adatok exportálása funkcióval hoztál létre PDF formátumú fájlt, akkor ehhez hasonló eredményt kaptál:

Ha a fenti módon szoktad ábrázolni a köracélokat a terveiden akkor feltétlenül telepítsd a 2011-1-4 Hotfixet, hogy helyes zárt kengyel ábrázolást kapj:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr253190200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása