2011. szeptember. 15. 17:45

Allplan 2011 AddOn - VELUX [2011]

Címkék: addon velux allplan allplan 2011 kiegészítő tetősíkablak

Az Allplan 2011-es kiegészítő letölthető a www.nemetschek.hu >> LETÖLTÉSEK >> Kiegészítők >> Allplan 2011 >> VELUX [2011] oldalról.

Mit tartalmaz a kiegészítő

A VELUX által Magyarországon 2011-ben forgalmazott tetőtéri ablakokat, füstelvezetőket, fénycsatornákat, napkollektorokat és felülvilágító kupolákat tartalmazza, valamint az objektumokhoz tartozó termék specifikus párbeszédpanelt, kigyűjtési listát és az elemeket, objektumokat tartalmazó asszisztenseket.

Kiegészítő használata

A VELUX tetőtéri ablakok elhelyezése a modellbe megegyezik az általános Allplan 2011 AddOn - Tetősíkablak [1.0] bejegyzésben leírtakkal.

Miben más a VELUX kiegészítő, mint a Tetősíkablak kiegészítő?

A Tetősíkablak kiegészítőben a billenő és felnyíló típuson belül az összes kombinációja el lett készítve az ott található szélességeknek és magasságoknak, míg a VELUX kiegészítőben csak az adott termékből a Magyarországon jelenleg forgalmazott méretek találhatók meg. Továbbá a VELUX kiegészítőben az általuk gyártott pontos méretekben lettek elkészítve az ablakok.

Ezen felül a VELUX kiegészítő nem csak tetősík ablakokat tartalmaz, hanem

  • fénycsatornákat
  • napkollektorokat
  • felülvilágító kupolákat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr343229936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása