2012. augusztus. 03. 12:51

Metszetvonal lerakása inaktív

A térbeli vasalást a 3D modellről készített asszociatív nézetekben és metszetekben készítjük el. A napokban belefutottam abba, hogy a program nem engedte a metszetvonalat elhelyezni.

0803_inaktiv.PNG

Gondolom nem kell ecsetelni, hogy miért fontos, hogy a metszet jelölve legyen másik metszeten vagy nézeten és ha a program tudja automatikusan akkor ne vonalakkal és szövegekkel tegyük oda manuálisan.

Hol van ez a beállítás?

Hátha valakinek ez új információ lesz, az asszociatív metszet létrehozásakor vagy a módosításakor a Metszet beállítások asszociatív nézethez gombra kell kattintani és megjelenik a párbeszéd panel.

0803_metszet.PNG

Miért inaktív?

A dolog nagyon banális. Előtte szerkesztő vonallal rajzoltam valamit és ez a beállítás maradt az asszociatív metszet létrehozásakor is, ahogy a lenti képen láthatod. Ennyi. Figyelj rá hogy ne legyen a szerkesztő vonal bekapcsolva az asszociatív metszet készítésekor!

0803_allplan.PNG

Ha esetleg nem vagy járatos a térbeli vasalásban, javaslom olvasd el a Mi a különbség a 2D és 3D vasalás között? vagy a 2D vagy 3D vasalás? című bejegyzéseket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr574693852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása