2013. január. 17. 15:59

Allplan 2013 - Kedvenckezelés PDF exporthoz

Címkék: kedvenc pdf allplan pdf export

Ezen a héten a PDF adatok exportálása funkció került a blog középpontjába az ÉTDR, elektronikus dokumentációs rendszerrel kapcsolatban. Most nézzük csak Allplan 2013-as verzió újdonságát ehhez a funkcióhoz.

Olvasható az újdonságok dokumentációban, melyből kiderül, hogy két változás van a funkcióban.

  • átcsoportosították a paramétereket
  • kedvenc mentése és beolvasása a tulajdonság területén lévő beállítások elmentéséhez és visszaolvasásához

Mire jó a kedvenc?

Először is mit tudunk elmenteni kedvencként. A felsorolás helyett kivágtam a párbeszédpanel azon részét, aminek a beállításai mentésre kerülnek a kedvencbe.

Ha a képen látható terület paramétereit beállítottad például az ÉTDR-hez, nem kell megjegyezned a beállításokat vagy a PDF/A formátumú fájl exportálása az elektronikus dokumentációs rendszerhez (ÉTDR) bejegyzést megnyitnod, elegendő Mentés kedvencként ikonra kattintanod, elmenteni például ÉTDR néven, majd a későbbiekben csak a Kedvenc beolvasása funkcióval visszaolvasni a megfelelő beállításokat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr185023715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása