2013. április. 19. 00:00

Baumit Life színskála az Allplanhoz

Címkék: baumit allplan színpaletta

"Mit kell csinálni a Baumit oldalán található színskálával, hogy lássam az Allplanban?" Merült fel a kérdés, melyre közvetlen válasz nem található a fent említett oldalon.

A fájlban található információkból, arra következtettek, hogy Ausztriában készítették a színskálát.

Hol található?

www.baumitlife.com oldalon a Nemetschek Allplan Paletta (ZIP, PAL) sorra kell kattintanod a letöltéshez. Egy Baumit_Pal.zip fájlt tudsz letölteni, mely kicsomagolása után a Baumit.pal találod meg.

Hova kell másolni a Baumit.pal fájlt?

Az STD mappába kell bemásolni, melyet a Központi fájlmappában találsz.

Az Allplan 2013-ban az STD mappát, könnyedén elérheted az Allmenüből, a Szerviz / Windows Explorer / Irodai standard (STD) funkcióval. Ide másold be a Baumit.pal fájlt.

Hogyan használható?

Az RGB színválasztás párbeszéd ablakban kattints a Színrendszer legördülő menüre, és válaszd az Egyéni RGB színpalettát, majd jelöld ki a baumit színpalettát és kattints az OK gombra.

Ezek után a Színnévre kattintva az első képen látható színpaletta fog megjelenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr345233704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása