2010. december. 15. 09:08

Automatikus mentés az Allplan 2011-ben

Címkék: mentés allplan allplan 2011 újdonság

Az automatikus mentés nem újdonság az Allplan programban, mert eddig is meg lehetett adni – az alapbeállításba be is volt kapcsolva –. Akkor mi változott? Nézzük mit ír a Újdonságok az Allplan 2011-ben című dokumentáció!

Automatikus mentés

A rajzfájlok és tervek automatikus mentése mostantól egy időintervallum letelte után fog megtörténni, a korábbi meghívott funkciók száma helyett. A beállítás a Beállítások, Munkakörnyezet oldalán történik. Az időintervallumot 1 és 120 perc között állíthatja be.

 

Tehát az Allplan 2011 verziótól percben és nem funkciók lépésszámában lehet megadni az automatikus mentés intervallumát.

Beállítás a EszközökBeállításokMunkakörnyezet oldalon történhet:

alapbeállítás: 15 perc

Visszalépések számát befolyásolja?

Az automatikus mentés úgynevezett tömörítetlen mentés, mely azt jelenti hogy a mentet állomány tartalmazza a visszalépési lehetőséget. Tehát a visszalépések számát nem befolyásolja az automatikus mentés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr112516848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.