2011. január. 25. 08:37

Nem töröl a Delete gomb

Címkék: testreszabás billentyűparancs allplan

Azaz hogy pontosan fogalmazzak a kijelölt elemeket nem lehet törölni a Delete gomb lenyomásával. A megoldás nagyon egyszerű. A kijelölt elemek törléséhez nem a Delete billentyűparancs van beállítva.

Billentyűparancs

A testreszabásban – Eszközök / Testreszabás menüpont – lehet megadni a billentyűparancsokat.

  1. válasszuk ki a További funkciók ikon nélkül kategóriát
  2. jelöljük ki a Kijelölt elemek törlése "gombot"
  3. kattintsunk az Új billentyűparancs mezőre és nyomjuk meg a Delete gombot
  4. kattintsunk a Hozzárendel > gombra, mellyel megjelenik az Aktuális billentyűparancs mezőben
  5. és természetesen mentsük le

Mi a különbség a mentés és az exportálás között itt?

A Mentés … gombbal a regisztrációs adatbázisba (registry), vagy új nevén az operációs rendszer beállításai közé menthető le a munkafelület (eszközök és eszköztárak) és a billentyűparancsok aktuális állapota, melynek a másolása egy másik gépre nem igazán felhasználó barát (hogy finoman fogalmazzak). Ez a mentés alkalmas arra hogy az adott gépen egy vagy több beállításunk legyen, melyek közül a Megnyitás … gombra kattintva tudunk választani.
Az Exportálás … gombbal oldhatjuk meg a munkafelületünk és billentyűparancsaink beállításainak mentését egy fájlba, melyet egyszerűen át lehet tenni egy másik gépre és ott az Importálás … gombbal beolvasható a gépünkre. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr532611607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.