2011. november. 10. 08:35

Allplan és Windows XP

Címkék: allplan Windows XP

www.nemetschek.eu/.../windows-xp oldalon olvasható a Nemetschek közleménye, hogy a nemrég bejelentett Allplan 2012 verzió az utolsó, ami támogatja Windows XP operációs rendszert.

1110_windows_xp_logo.jpg

Allplan 2012 is the last version to support Windows XP

Keeping up with the times: Allplan 2012 is the last version to support Windows XP 

Nemetschek Allplan continuously develops and improves the Allplan software, keeping current operating systems in mind. Therefore, Allplan 2012 is the last version to support Windows XP. 

The reason for this is that Microsoft no longer improves Windows XP and stopped providing any "mainstream support" as early as 2009. 

The next Windows generation is waiting: Allplan 2011 already supports Windows 7. We recommend using the 64-bit version which allows using more RAM.

Tehát a jelenleg használt Allplan 2011 verzió és a jövő évi Allplan 2012 verzió még használható lesz Windows XP operációs rendszeren, de a következő verzió már nem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr663366282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása