2011. március. 28. 08:51

Mit másoljak át az új gépemre?

Címkék: allplan allplan adatok átmásolása

Új számítógép beállítása esetén szeretnéd a régi géped Allplan adatait átmásolni? Projekteket, Irodai beállításokat, elemeket.

Az egyik lehetőség, ha nem szeretnél a számítógéped fájlstruktúrájában kutakodni, akkor használd az Allmenü lehetőségei, melyet a Hogyan mentsem el az Allplan projektjeimet? bejegyzésben találsz, és mentsd le az összes projektet, az irodát és a privát beállításokat.

Vagy másold át a következő mappákat:

  • PRJ mappa, melyben a projekteket tárolja az Allplan
  • STD mappa, melyben az irodai elemeket tárolja az Allplan
  • USR mappa, melyben a privát, felhasználói elemeket tárolja az Allplan

Hogyan tegyem?

Először is telepítsd az Allplan az új gépre, ha SoftLock-kal védett a programod akkor olvasd el a Licencköltöztetés új gépre vagy gép újratelepítése esetén bejegyzést. Majd indítsd el a régi és az új gépen az Allmenüt, melyben láthatod a Központi fájlmappa és Felhasználómappa útvonalait.

A központi fájlmappa útvonalon találod a PRJ és STD mappákat. A felhasználómappa útvonala maga az USR mappa (csak egy belső mappát mutat). A régi gépen látható útvonalakról másold át az új gépen látható útvonalakra a felsorolt mappákat.

FONTOS! csak akkor tedd meg ezt ha teljesen érted! A Másolás előtt készíts biztonsági mentést! Hogyan mentsem el az Allplan projektjeimet?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr22777683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása