2012. április. 26. 18:03

Vasalási példa a beállítás mentéshez

Címkék: vasalás beállítás allplan vas felirat

Múlt héten írtam a Beállítások mentése-ről, ahol a mentés fontosságát és biztonságos tárolását emeltem ki. Most a statikusoknak mutatnék egy példát arra, ha különböző elvárásoknak megfelelő vasalási tervet kell létrehoznunk, akkor hogyan könnyíthetjük meg a munkánkat.

A példában azt mutatnám meg hogy ugyanazon kengyel feliratát miként lehet a magyar, német vagy svájci szokásnak megfelelő vas felirattal ellátni. Tudomásom szerint így szokták ezekben az országokban a feliratokat használni, de természetesen itt arra koncentrálnék, hogy érdemes ezt elmenteni és mindig az adott elvárásnak megfelelő beállítást elővenni.

Mi a különbség?

Szinte minimális de ha így szeretnék, akkor így kell csinálni.

0426_vas_felirat.PNG

Ha egyszer beállítottuk, hogy pontosan milyen a felirat és elmentettük akkor egyszerű dolgunk van mert csak importálni kell a beállítást, ahogy a következő videóban láthatod.

A videóban azt szerettem volna bemutatni, hogy egy elmentett beállítást, milyen egyszerű beolvasni és utána használni azt, mert egy terven természetesen mindenki csak egy fajta vasalási feliratot használjon.

Hogyan lehet beállítani és menteni?

Itt most újra nem írom le. A következő bejegyzésekben találod a választ:

FONTOS! minden beállítás típust, lehet ez a vas felirat de bármi más is ments le külön névvel és tárold biztonságos helyen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr764475077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása