2012. június. 04. 08:15

Vasfelirat: pillér kengyelek külön méretvonalakon, belül

Címkék: vasalás allplan vasalás felirat

A vasfelirat sorozatban még mindig a pillér kengyeleinek feliratozását tárgyalnám. A Vasfelirat: pillér kengyelek külön méretvonalakon bejegyzésben tárgyalt felirathoz nagyon hasonló feliratot mutatnék meg, melyeket a kengyeleken belül azokat megjelölve helyezhetünk el.

0604_piller.PNG

A feliratozás folyamata

A videóban megtekintheted a folyamat minden lépését, itt most azokat emelem ki, melyekre érdemes megfigyelni.

  • A feliratot a Méretvonal / Elhelyezési szöveg funkcióval tudod létrehozni, melynél az első méretvonaltípust kell választanod, be kell kapcsolni a Megjelölés opciót, valamint a beállításait megadni.
    0604_beallitas.PNG
  • Ha letettél már egy méretvonalat, akkor a következőket egyszerűen csak a meglévő méretvonal valamelyik végére kattintva tudod egy vonalba elhelyezni.

Nekem ez jobban tetszik, mint a Vasfelirat: pillér kengyelek külön méretvonalakon bejegyzésben bemutatott megoldás, mert itt egyértelműbb számomra, hogy mire vonatkozik a méretvonal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr14559771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása