2013. július. 01. 14:09

TIPP: Vírusirtók optimalizálása Allplanhoz 2.

Címkék: allplan vírusirtó optimalizálás

A kémprogramok és egyéb kártevők ellen a számítógépünkre telepített valamely vírusirtó szoftverrel védekezhetünk. A valósidejű vírusirtók, -keresők jelentősen befolyásolják számítógépünk teljesítményét, mert minden egyes fájlművelet alkalmával ellenőrzi a fájlokat. Az Allplan a rajzfájlok, tervek megnyitásakor fájlokat nyitunk meg, így a gyakori rajzfájl váltás esetén folyamatosan ellenőrzi azokat a vírusirtó szoftverünk, ami lassíthatja a munkánkat.

Az Allplan rajzfájljainak és tervfájlainak ellenőrzését ki kell vonni a vírusirtó ellenőrzése alól. Schneider Balázs a www.nazca.hu >> Vírusirtók optimalizálása Allplanhoz oldalon, 2011. januárjában több vírusirtóhoz megosztotta a beállítás lehetőségét. Most frissítette ezen bejegyzését a Windows 8 operációs rendszerbe integrált Windows Defender beállításával.

Nem csak Windows 8 operációs rendszert használóknak javaslom a fenti cikk elolvasását.

További hasznos információkat találsz a www.nazca.hu >> Windows Defender (Windows 8) oldalon a fent említett vírusirtó szoftverről.

Állítsd be a vírusirtó szoftveredet az Allplanban való gördülékenyebb munkához!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr795386136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása