2010. december. 21. 16:29

Allplan 2011-0-2

Címkék: allplan allplan 2011 frissítés allplan frissítés

Újabb frissítés érhető el az Allplan 2011-hez, a 2011-0-2.

Kapcsolodó bejegyzés az Automatikus frissítés az Allplan 2011-ben.

A frissítés után az aktuális verzió:

version: Allplan 2011-0-2
Build-ID: 23.254.2905.591

A pontos verzió az Allmenü / Információ / Verzió menüpontból érhető el.

Mit tartalmaz a frissítés?

A Nemetschek által publikált információk az Allplan 2011-0-2 verzióban található frissítésekről a www.nemetschek.eu oldalon angolul, a www.nazca.hu oldalon magyarul olvashatók.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr212530560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia az Allplan 2009et hasznalom, nem igazan tudom hasznalni, ezert a segitsegedet szeretnem kerni. Ha tudsz magyarul, romanul vagy angolul oktato pdf es vagy videot, amibol elsajatithatnam az allplan 2009 hasznalatat, akkor kerlek kuld el nekem, nagyon halas lennek erte!! Most vegeztem epitomernokin es a ceg amelynel dolgozom az Allplan 2009et hasznal, aminek a hasznalatat sajnos nekunk nem tanitottak az egyetemen, ezert gondoltam rad, hatha tudsz rajtam segiteni.

email: sile15@yahoo.com
Szia Péter,

magyar, angol és német PDF formátumú könyveket, tankönyveket találsz a www.nemetschek.hu >> LETÖLTÉSEK >> Dokumentációk oldalon (kattints az összes feliratra ott vannak a korábbiak).

Az általam készített videókat a YouTube-on találsz, melyeket összefoglalva a www.nemetschek.hu/bme és www.nemetschek.hu/ybl oldalakról tudod megnézni.

Angol és német videókat a www.allplan-campus.com oldalakon találsz.

Remélem tudtam segíteni.

Üdvözlettel: Rákosi Zsolt
NAGYON KOSZONOM SZEPEN A SEGITSEGET!! Nagyon hasznosak a videok. Es lenne egy kerdesem h hogyan kell atalakitani az Allmenuben a "dokumentum meret"-et 64Mb-rol 256Mb-ra??

Udvozlettel: Mihalca Peter
süti beállítások módosítása