2011. április. 01. 09:37

Betonacél és síkháló keresztmetszet sorok az Allplan 2011-ben

Címkék: betonacél allplan allplan 2011 újdonság síkháló

 

A korábbi Keresztmetszetsorok modul kikerült az Építőmérnök területről. A köracél és háló keresztmetszetsorok kezeléséhez és aktualizálásához tartozó kezdő-párbeszédpanelt mostantól az Eszközök menüben található Meghatározások... funkcióból hívhatja meg.

Az Újdonságok az Allplan 2011-ben dokumentáció Keresztmetszetsorok fejezetének bevezetőjét másoltam be.

Keresztmetszetsorok modul kikerült az Építőmérnök területről

Ez a mondatrész, annyit jelent hogy az Allplan 2009-ig volt az Építőmérnöki modulok közt egy Keresztmetszetsor nevű modul, amiben egyetlenegy funkció sem volt. Itt lehetett beállítani a különböző acélminőségű keresztmetszetsorokban, milyen átmérők szerepelnek, valamint a hegesztett síkhálók paramétereit.

Az Allplan 2011-ben ez a helyére került. Az Eszközök menüben a Meghatározások ... funkció Keresztmetszetsorok részében lehet elérni.

Újdonság?

Egy apró módosítás történt a keresztmetszetsorok párbeszéd ablakában. Keresztmetszetsor mentése és beolvasása funkciók kerültek a kezdő ablak bal alsó sarkába. Ez hasznos ha módosítottad a keresztmetszetsort és szeretnéd archiválni vagy áttenni egy másik számítógépre.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr982789455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása