2012. február. 17. 11:06

Mi micsoda a tervösszeállításban?

0217_tervszerkesztés_1.PNG

Mi ez a sok minden itt? Hangzik fel a kérdés azoktól akik nincsenek tisztában az Allplan tervösszeállításban megjelenő elemekkel. Nézzük, hogy mi micsoda!

0217_tervszerkesztés_2.PNG

Szürke felület

A középszürke hátsó felület az Allplan 2011-től látható, ami megkülönbözteti a tervösszeállítás felületét a normál szerkesztési felülettől, hogy ne essél a 10 gyakori hiba az Allplan használata közben bejegyzésben a Nem aktívak az ikonok! részben bemutatott hibába.

Fehér felület, világos szürke kerettel

Ez a lap, oldal és a margó, melyet a Oldalbeállítás funkcióban tudsz beállítani.

0217_tervszerkesztés_3.PNG

Itt kell megadnod, hogy mekkora papírra fogsz nyomtatni és mekkora margót szeretnél. Ha nem közvetlenül az Allplanból nyomtatsz akkor a Margó nélküli (tekercs, PDF) opciót válaszd!

Dupla lila keret

Az aktuális nyomtató, plotter (nagyformátumú nyomtató) papír és tükör (nyomtatási felület a margókon belül) mérete, melyet a Tervek plottolása funkcióban, a Kimenet lapon, az Eszköz részben tudsz beállítani. Itt azok a nyomtatók jelenek meg, amik a gépedretelepítve vannak, tehát itt ne keresd ugyanazt, amit a képen látsz.

0217_tervszerkesztés_4.PNG

A tervösszeállítással kapcsolatban további hasznos információkat találsz a következő bejegyzésekben:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr624123001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása