2013. március. 14. 13:30

Allplan 2013-1 - Új verzió frissítésként

Címkék: allplan allplan frissítés allplan 2013 allplan 2013 frissítés allplan 2013 újdonság allplan 2013-1

A mai napon megjelentette a Nemetschek Allplan System GmbH az Allplan legújabb verzióját, a 2013-1-et.

A korábban megszokottól eltérően a belső verziót nem telepítő lemezen kapja meg a felhasználó, hanem a korábban feltelepített Allplan 2013 jelzi, hogy új frissítést talált, letölti, majd telepíti. (Biztosan DVD lemezen is megkapható, erről nincs információm.)

A frissítés után az aktuális verzió:

A kép az Allmenü / Információ / Verzió funkció megnyitása után készült.

Version: Allplan 2013-1
Build-ID: 26.361.3718.0

Nálam a letöltés és a telepítés ~35 percig tartott.

Újdonságok az Allplan 2013-1 verzióban

Az újdonságok dokumentáció beköszönő oldalán a következő újdonságokat emelték ki a fejlesztő.

Az újdonságok között találja a frissített szimbólum katalógusokat, az új mintavonalakat, az automatikus alakfelismerés szigetészlelését, az egyszerűsítéseket az új Global Illumination render eljárásnál vagy a régóta áhított egyenes és spirális rámpa típusokat, amelyeket a SmartPart technológia segítségével számos parametrikus tulajdonsággal tudtunk megvalósítani.

Én az online elérhető Súgót is fontosnak találom. Így a továbbiakban telepített Allplan nélkül is elérhető a program súgója vagy az újdonságok dokumentáció. Kihasználva ezt a lehetőséget itt az allplan.blog.hu oldalon most csak egy linket adok meg, ami a help.allplan-connect.com/Allplan/2013-1/..., amire kattintva megtekintheted magyarul az összes újdonságot.

Az Allplan 2013-1 újdonságairól, gyakorlati példákkal vagy használati ötletekkel itt is olvashatsz a közel jövőben. Kövesd az oldal bejegyzéseit!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://allplan.blog.hu/api/trackback/id/tr565134481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszönöm, ez jól jött. Miután engedtem telepíteni, már nem találtam, hogy hol lehet lekérdezni az újdonságokat. ;)
@KT: :)

vagy az Allplan / Súgó / Újdonságok ebben a verzióban.
süti beállítások módosítása